Xianglaa-Router kicsit, 2 Fuvola Volfrám-Karbid Gravírozás Kicsit, CNC Router Kicsit, Mikro Marószerszám R0.1-R0.45 Labdát
  • Friss

Xianglaa-Router kicsit, 2 Fuvola Volfrám-Karbid Gravírozás Kicsit, CNC Router Kicsit, Mikro Marószerszám R0.1-R0.45 Labdát

HUF 0.67

Áruk
Elérhető.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Szár : 4mm.Sugár : 0.1 mm 0,15 mm 0,2 mm 0,25 mm 0,3 mm 0.35 mm 0,4 mm 0.45 mm.Teljes Hossz : 50 mm.Hőálló bevonat sütés, hogy megakadályozzák a felhalmozódása a faforgács, a gyanta, valamint a aszfaltozott.Keményfém Szólt, Mikro gabona osztály nyújt, a megnövekedett erő, a legnagyobb ellenállás.Leírás : Az a feltétele annak, hogy a chip tér, a nagy mag átmérője design elfogadott, hogy fokozza a merevséget, a szerszám, a merevség, a szerszám pedig a szigorú chip mentesítés, a teljesítmény, valamint a tudományos groove ellenőrzési készülnek, úgy, hogy a vágás, illetve chip-eltávolító eszköz több, stabil.Jellemzők : 1. Többrétegű nano-bevonat : közvetlenül segítségével nagy sebességű, nagyoló, hogy jól feldolgozás hőkezelt anyag alatt 58°, számának csökkentése, az eszköz változik, javítása szerszámgép feldolgozás hatékonyságát. 2. Az új finomszemcsés volfrám acél alapanyag magas kopásállóság, erő, valamint kifejezetten magas keménységű, nagy sebességű vágás alkalmazások.3. A 4 mm-es szár .Elfér a legtöbb CNC szerszámgép, Gravírozás gép, Nagy sebességű gép.Tulajdonságok : Típus : 2 Fuvola gömbvégű Végén Mill Material : Wolfram Carbide Coating : TICN Bevont(Titán Carbonit Nide Bevonat) Szár : a 4 mm-es Körzetben : 0.1 mm 0,15 mm 0,2 mm 0,25 mm 0,3 mm 0.35 mm 0,4 mm 0.45 mm Teljes Hossz : 50mm Felhasználó Tips In érdekében, hogy egy jobb vágási felület, valamint meghosszabbítja az életet, az eszköz, ügyeljen arra, hogy egy eszköz birtokosa, nagy pontossággal, nagy merevség, jó dinamikus egyensúly.1. Mielőtt ezzel az eszközzel, kérjük, az intézkedés az eszköz yaw, valamint az eszköz yaw pontossága meghaladja a 0,01 MM, kérem kijavítani a vágás előtt.2. A rövidebb, a hossza az eszköz kiterjesztését fogót, a jobb, ha a meghosszabbítás eszköz meghosszabbodik, kérjük, csökkentse a fordulatszámot, előtolás, vagy vágó összeg.3. Ha a kóros rezgés vagy hang keletkezik a vágás során, csökkenti a főorsó sebesség, vágás összegét, amíg az ön állapota javult.4. Acél hűtés legjobb által alkalmazott spray vagy jet, hogy maximalizálja a hatás a magas alumínium titán.Nem oldódik vízben oldódó vágó folyadék ajánlott a rozsdamentes acél, titán ötvözet.

Type:
2 Flute Ball Nose End Mill
Material:
Tungsten Carbide
Coating:
TICN Coated(Titanium Carbonit Nide Coating)
Shank:
4mm
Radius:
0.1mm 0.15mm 0.2mm 0.25mm 0.3mm 0.35mm 0.4mm 0.45mm
Overall Length:
50mm
User Tips:
In order to obtain a better cutting surface and extend the life of the tool, be sure to use a tool holder with high precision, high rigidity and good dynamic balance.:
1. Before using this tool, please measure the tool yaw and the tool yaw accuracy exceeds 0.01MM, please correct it before cutting.:
2. The shorter the length of the tool extension clamp, the better, if the extension of the tool is extended, please reduce the rotation speed, feed speed or cutting amount.:
3. If abnormal vibration or sound is generated during cutting, reduce the spindle speed and cutting amount until the condition is improved.:
4. Steel cooling is best applied by spray or jet to maximize the effect of high aluminum titanium. Insoluble water-soluble cutting fluids are recommended for stainless steel, titanium alloy :