EVGATSAUTO Kecske Pata Trimmer, Csúszásmentes, Kényelmes Markolat, Többfunkciós Állati Köröm Olló Szarvasmarha Pata (Piros)
  • Friss

EVGATSAUTO Kecske Pata Trimmer, Csúszásmentes, Kényelmes Markolat, Többfunkciós Állati Köröm Olló Szarvasmarha Pata (Piros)

HUF 0.67

Áruk
Elérhető.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Multifunkciós : Ez az állat toe ollót lehet használni, trim bárány csülköt, disznó csülköt, tehén csülköt, stb. több funkciót is.Szakmai Fejlődés : sok éves tapasztalattal rendelkezik a pata vágás ipar, tudjuk, milyen a tökéletes pata trimmer.Kényelmes Fogantyú : A fogantyú újratervezték, hogy könnyű, ergonomikus, ezek az olló, jól érzem magam a kezében mindegy, hogy jobbkezes vagy balkezes.Pontos Vágás Eszköz : Szakmai pata ollók tudják, hogy szükségük van egy erős, megbízható szerszám használható bármilyen típusú időjárás, állapot vagy a szezonban, ez pedig a precíz szerszám.Csúszásmentes : A csúszásmentes minta körül a rozsdamentes acél fogantyú nem csak kényelmes tapintású, de ellen is hatásos csúszik, az élénk szín a maximális látótávolság, amikor leesett, vagy hagyott hátra. 1. Multifunkciós : Ez az állat toe ollót lehet használni, trim bárány csülköt, disznó csülköt, tehén csülköt, stb. több funkciót is.2. Pontos Vágás Eszköz : Szakmai pata ollók tudják, hogy szükségük van egy erős, megbízható szerszám használható bármilyen típusú időjárás, állapot vagy a szezonban, ez pedig a precíz szerszám.3. Kényelmes Fogantyú : A fogantyú újratervezték, hogy könnyű, ergonomikus, ezek az olló, jól érzem magam a kezében mindegy, hogy jobbkezes vagy balkezes.4. Csúszásmentes : A csúszásmentes minta körül a rozsdamentes acél fogantyú nem csak kényelmes tapintású, de ellen is hatásos csúszik, az élénk szín a maximális látótávolság, amikor leesett, vagy hagyott hátra.5. Szakmai Fejlődés : sok éves tapasztalattal rendelkezik a pata vágás ipar, tudjuk, milyen a tökéletes pata trimmer.Specifikáció : Elem Típus : Kecske Pata Trimmers Material : Rozsdamentes Steel Gross Súly : 288g / 10.2 oz Product Méret : Kb.21.5 x 4.7 x 2 cm / 8,5 x 1.9 x 0,8 in Use : Bárány Pata Scissors Package Lista : 1 x Pata Trimmer1 x Spring2 x Tartozék.

Item Type:
Goat Hoof Trimmers
Material:
Stainless Steel
Gross Weight:
288g / 10.2oz
Product Size:
Approx.21.5 x 4.7 x 2cm / 8.5 x 1.9 x 0.8in
Use:
Sheep Hoof Scissors
Package List:
1 x Hoof Trimmer:
1 x Spring:
2 x Accessory: